Ferroli Feb08 - Cod eroare 1

Te intereseaza centrale termice ? Suna la 0729-985-667Ferroli Feb08 - Cod eroare 1 - Senzor incalzire defect

Cauze:
Senzor defect sau defectiune cablu

Solutie:
Contactati personalul de service

Resetare: Automata

Logare Nu exista comentarii. Adauga tu un comentariu acum.

eroare centrala termica viessman vitoligno 100 s
in locul temperaturii imi apare un L ,apoi err,ma poate ajuta cineva?
westen quasar 24 f
am o problema cu centrala termica westen quasar 24 f si anume pe apa menajera nu functioneaza pa apa calda in totdeauna, desi a fost curatata centrala, are cumva supapa de deschidere-inchidere? si aceea sa nu functioneze in totdeauna. va rog dati-mi un rapuns pentru remediere.Multumesc!
anomalie A01
centrala mea Beretta Mynute s 24 csi are urmatoarea problema:ventilatorul functioneaza continuu ,nu da scanteie si nu deschide nici gazul si afiseaza eroare A01. Nu este prima oara dar am miscat contactele si si-a revenit,acum nu mai vrea.Ce credeti ca are ?
Probleme centrala termica SONDEX BRAZE SL- 23-20Tl-AA
Buna ziua am si eu o centrala termica sondex braze SL 23 -20TL-AA seria 46248-8 iar de vreo 3 saptamani dupa 30 de secunde in care vine apa fierbinte la robinet , aceasta incepe sa se raceasca treptat si nu stiu care este motivul. puteti sa ma ajutati cu un sfat. Precizez ca am centrala de 2 ani, in primyul an aveam
Centrala Ferroli Domitech f24
Buna ziua!Am o centrala Ferroli Domitech f24 si nu se mai regleaza temperatura ACM, adica am pus-o pe temperatura 20 grade si apa aunge la 60, fara sa fi scazut debitul apei.Stie cineva cum sa rezolv problema asta?Multumesc.
Cautare
Cont Utilizator
Spatiu Reclama

piese centrale termice

Ultimile Pagini Accesate
Copyright © 2015 forum centrale termice