Viessmann vitopend 100

Te intereseaza centrale termice ? Suna la 0729-985-667Viessmann Vitopend 100 este o centrala termica  pe gaz  cu tiraj fortat in doua variante de putere: 24 kw si 31 kw.
Modelul viessmann vitopend 100 de 24 kw este ideala pentru incalzirea unui apartament cu suprafata pana la 120-150 mp. In ceea ce priveste apa calda menajera centrala poate satisface simultan pana la 3 consumatori de apa calda pe timp de vara si doi consumatori pe timp de iarna (in caracteristicile tehnice ale centralei pe apa calda menajera iarna se ia in calcul varianta dT 30 grade  (diferenta intre temperatura apei reci care intra in centrala si temperatura apei calde menajere incalzite de centrala).
Este un model fabriacat in Germania cu 3 ani garantie.
Centrala termica in ambele variante de putere se remarca printr-un consum redus de gaz ca urmare a unui randament foarte bun fiind dotata cu echipata cu arzator modulant, complet automatizat.
Daca doriti o centrala fiabila este alegerea ideala mai ales ca este facuta in Germania si asta spune multe.
Centrala este 100% safe (sigura) , este dotata cu toate sistemele de siguranta si e foarte usor de utilizat de chiar si de catre persoanele atehnice.
Pe display-ul digital al centralei viessmann vitopend 100  sunt afisate toate informatiile de functionare dar si de service.

Pentru un consum si mai mic dar si pentru un confort sportit este bine sa instalati si un termostat de ambient programabil.

Pentru cei care sunt sensibili la zgomot va putem spune ca modelul viessmann vitopend este cea mai silentioasa centrala avand o camera de ardere foarte bine antifonata.

Punerea in functiune a centralei viessmann vitopend 100 este gratuita si trebuie facuta de partenerii autorizati viessmann din orasul dumneavoastra.

Viessmann reprezinta garantia unui produs german de calitate. Detalii tehnice, asistenta si consultanta de specialitate si oferte de pret prin partenerii viessmann.

Furnizor de centrale termice Viessmann SC  Vertical cia srl
Livram centrale termice in toata tara
SC Vertical cia srl , cui ro 18679835
tel. 021-252-00-06 / 0765.277.006 / 0729.985.667
adresa: str. soldat stefan velicu nr. 27
sector 2, cod postal 023255 , BucurestiViessmann vitopend 100
Logare Nu exista comentarii. Adauga tu un comentariu acum.

Viessmann Vitopend 100 W, TIP Wh1-D
Buna ziua, Parintii mei au achizitionat o centrala Viessmann Vitopend 100 W, TIP Wh1-D. Intrebarea mea este daca acest sistem permite coturi ( doua ) la sistemul de evacuare. Probabil dintr-o eroare de proictare s-a recomandat sa se faca cu doua coturi evecuarea gazelor arse. Este acceptat acest mod si de auoritatiile
centrala termica viessmann vitopend 100
Buna ziua,   Aseara centrala termica viessmann vitopend 100 pe care o am a avut un comportament ciudat, adica: ยท         Pornea singura aprox 10-15 sec dupa care se oprea! Nu aparea pe afisaj nici-un mesaj de eroare decat semnul de calorifer. Ce poate fi, exceptand tempe
viessmann vitopend 100
Vitopend 100 este o centrala termica deosebita, cu tehnologie avansata si calitate constructiva garantata de producatorul mondial Viessmann. Reprezinta o investitie sigura pentru confortul caminului dvs. satisfacand si cele mai exigente cerinte in domeniul incazirii si producerii de apa calda menajera. Econom
Cautare
Cont Utilizator
Spatiu Reclama

piese centrale termice

Ultimile Pagini Accesate
Copyright © 2015 forum centrale termice